Találd meg a legjobb hitelajánlatot magas nettó jövedelemmel

Hitel 250 ezer feletti jövedelemmel – találd meg a legjobb ajánlatot!

Találd meg a legjobb hitelajánlatot magas nettó jövedelemmel

Hitel 250 ezer feletti jövedelemmel – találd meg a legjobb ajánlatot!

Vrazsovits Rita
2018-09-17 Frissítve: 2022-01-18
2018-09-17 Frissítve: 2022-01-18
1953206

Ha több pénzt keresel, értelemszerűen könnyebb is félretenni, de így is előfordulhat, hogy a nagyobb kiadásokhoz, pl. egy autó vagy egy ingatlan megvásárlásához hitelre van szükséged. A bankok általában havi nettó 250 ezer forintos jövedelem felett ajánlanak kedvezőbb feltételeket. Ennek az oka, hogy a magas jövedelem miatt kisebb az esélye annak, hogy megcsúszol a havi törlesztőrészlettel, vagy fizetésképtelenné válsz. Összegyűjtöttük, hogy milyen lehetőségeid vannak hiteligénylésnél havi nettó 250 ezer forintos jövedelem felett.


A banki ajánlatok összehasonlításának kényelmes és gyors módja a személyi kölcsön kalkulátor, amivel könnyedén áttekintheted a legkedvezőbb banki ajánlatokat, és azokat a számodra legfontosabb paraméterek alapján tudod sorba rendezni. Ez lehet többek között a THM, vagyis a teljes hiteldíj mutató, a havi törlesztőrészlet vagy a teljes visszafizetendő összeg. Azt is megadhatod a keresés során, hogy a havi nettó kereseted 250 ezer forint alatt vagy fölött van.


Érd el céljaidat a legjobb személyi kölcsönnel!


A személyi hitelek piacán az elérhető legjobb ajánlat a havi nettó jövedelem mellett függ az igényeltösszegtől és attól is, hogy a fizetésed a hiteligénylő bankba utaltatod vagy sem. Ha 2 millió forintra van szükséged, havi nettó 250 ezer forintos jövedelem alatt, fizetésátutalás nélkül, a cikk megjelenésének időpontjában a legalacsonyabb elérhető THM jelenleg a Raiffeisen Banknál van, ami 12,28 százalék. A teljes visszafizetendő összeg így 2 637 300 forint, 60 hónapos futamidőre. Ha vállalod, hogy a fizetésed a hitelt folyósító bankba utaltatod, a CIB Bank jelenleg jobb feltételeket kínál 2 millió forintos kölcsönre, 60 hónapos futamidővel. Ekkor a THM 11,73 százalék.


Havi legalább nettó 250 ezer forintos jövedelem felett, ha nem a kiválasztott bankba érkezik a jövedelmed, jelenleg a Raiffeisen kínálja a legolcsóbb hitelt, 8,97 százalékos THM-mel. Ebben az esetben a teljes visszafizetendő összeg 2 461 500 forint.


Ahogy az alacsonyabb jövedelemnél is láthattad, itt is további kedvezményre jogosít, ha a kiválasztott bankba utaltatod a fizetésed. Ekkor a személyi kölcsön kalkulátor alapján a CIB Előrelépő Személyi Kölcsöne lehet a megoldás, ami szintén 60 hónapos futamidőre igényelt kölcsönnél 8,17 százalékos THM-et kínál, a teljes visszafizetendő összeg pedig 2 426 160 forint.


Láthatjuk, hogy egy 2 millió forintos kölcsön esetén több mint 200 ezer forint különbség lehet, attól függően, hogy a havi nettó jövedelmed eléri-e a 250 ezer forintot.


Túl magas a havi törlesztőd? Váltsd ki olcsóbb hitellel!


Jól keresel, de nem tudod kiélvezni a fizetésed, mert a nagy része elmegy a havi törlesztőrészletre? Akkor itt az ideje, hogy kiváltsd a meglévő drága hiteled egy olcsóbb konstrukcióra. A magas jövedelem a hitelkiváltó hitelek esetében is megnyitja előtted a kedvezőbb ajánlatokat, így a cserével mindenképpen jól jársz. Lássuk, mennyit tudnál spórolni!


Ha hitelkiváltás a célod, a legkedvezőbb hitelt a Cetelem kínálja, ha havi nettó 250 ezer forint alatt keresel. Kétmillió forint hitel igénylése esetén, 60 hónapos futamidőre a THM 13,74 százalék, a teljes visszafizetendő összeg pedig 2 719 760 forint. Ha ugyanezt havi nettó 250 ezer forint feletti jövedelemmel szeretnéd, az Erste valamivel jobb THM-et kínál, 12,83 százalékot. A teljes visszafizetendő összeg 2 670 500 forint lenne.


Ennél jobb ajánlatot kínál a CIB abban az esetben, ha a fizetésedet a náluk nyitott folyószámlára utaltatod. A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönnél a THM ebben az esetben mindössze 8,17 százalék, így a teljes visszafizetendő összeg 2 426 160 forint. Néhány éve 2 millió forintot öt évre felvehettünk például 21,05 százalékos THM mellett is az eltérő kamatkörnyezet miatt, így a kölcsön teljes visszafizetendő összege 3 129 660 forint lett volna a futamidő végén. Ehhez képest az olcsóbb hitel felvételével akár több mint 600 ezer forintot is spórolhatunk.


Igényelj autóhitelt olcsón


A magas nettó jövedelem akkor is előnyt jelenthet a számodra, ha éppen autóvásárláson gondolkodsz. Havi nettó 250 ezer forint jövedelem alatt a Raiffeisen autóvásárlásra is felhasználható személyi kölcsöne a legkedvezőbb, 12,28 százalékos THM-mel. A teljes visszafizetendő összeg ebben az esetben 2 637 300 forint. Ennél kedvezőbb feltételekkel kínálja szabad felhasználású személyi kölcsönét a Raiffeisen 250 ezer forintos jövedelem fölött: a THM 8,97 százalék, a teljes visszafizetendő összeg pedig 2 461 500 forint.


Autóvásárláshoz is felhasználható a K&H szabadon felhasználható személyi kölcsöne, ami akkor a legkedvezőbb, ha a jövedelmedet oda utaltatod. 60 hónapos futamidőre igényelt kölcsönnél 8,28 százalékos THM-et kínálnak, a teljes visszafizetendő összeg pedig 2 432 100 forint.


Ezekre lesz szükséged a hiteligényléshez


A személyi kölcsönök igénylése manapság egyszerű és gyors művelet, mivel nincs szükség hozzá ingatlanfedezetre. A következő feltételeknek kell megfelelned, ha magas jövedelemmel vennél igénybe személyi kölcsönt:
 

  • Rendelkezel a minimum elvárt jövedelemmel: ez nem okozhat problémát, ha nettó 250 000 forint feletti a fizetésed.
  • Legalább 3 hónapja tartó munkaviszony az aktuális munkáltatódnál (nem lehetsz próbaidőn, és a felmondási idődet sem töltheted éppen).
  • elérted a hiteligényléshez szükséges életkort: ez bankonként változhat, jellemzően 18-23 év között határozza meg a pénzintézet az alsó korhatárt.
  • Nem szerepelhetsz a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistáján: ha felkerültél akár az aktív, akár a passzív listára, szinte esélytelen vagy a bankoknál.
  • Rendelkezel bejelentett állandó magyarországi lakcímmel.


Ha megfelelsz a feltételeknek, már csak a szükséges dokumentumokat kell összegyűjtened, és meg is kezdődhet a hiteligénylés:
 

  • érvényes személyazonosító igazolvány, útlevél vagy jogosítvány
  • adókártya
  • lakcímkártya
  • 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás
  • a legutóbbi bankszámlakivonat az elmúlt 3-6 hónapról, amelyen szerepel a fizetésed
  • a legutóbbi, lakóhelyedre szóló közüzemi számla, befizetési igazolással


A bekért dokumentumok listája eltérő lehet a különböző hitelintézeteknél, ez attól is függ, hogy már ügyfele vagy-e a választott banknak, vagy új ügyfélként kötsz velük hitelszerződést.


Ha a rendelkezésedre állnak a szükséges dokumentumok, maga az igénylés már nem vesz sok időt igénybe. Ez történhet személyesen, vagy ha otthonról jobban szeretsz ügyeket intézni, akár online is, hiszen egyre több banknál van erre is lehetőséged. A választott bank az igénylés leadása után elvégez egy gyors hitelvizsgálatot, és ha pozitív az eredmény, akkor ajánlatot tesz neked. Ha te ezt elfogadod, és aláírod a szerződést, az igényelt kölcsön akár egy napon belül megérkezhet a bankszámládra.


Ha hitelfelvételt tervezel a közeljövőben, láthatod, hogy magas jövedelem mellett a legkedvezőbb személyi kölcsön ajánlatok közül válogathatsz. Használd ki a kamatkedvezményeket és váltsd valóra a terveidet egy olcsó hitelből! A kedvező ajánlatok ellenére nem érdemes elsietni a döntést, fontolj meg minden ajánlatot! Ha a legjobbra van szükséged, használd a személyi kölcsön kalkulátorunkat és válaszd ki a számodra legkedvezőbb, nettó 250 000 forintos jövedelem feletti ajánlatokat.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!